Toen en Nu

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geplaatst. Door de ontzettende drukte lukte het helaas niet om wat te schrijven. Nu ik er even rustig voor kan gaan zitten, stel ik jullie graag weer op de hoogte van wat er deze maanden allemaal is gebeurd en wat er de komende maanden allemaal weer staat te gebeuren. Want wat hebben we het druk gehad de afgelopen maanden met verschillende geweldige, uitdagende en bijzonder dingen! Top!

Toen

Deze zomer hebben we vele caterings mogen doen voor verschillende bedrijven en bij mensen thuis. Moet je na gaan dat we nog maar een jaar bezig zijn met de cateringen en de foodtruck, maar we al zo veel aanvragen krijgen bij grote bedrijven door heel Nederland, zoals bijvoorbeeld Friesland Campina en BIO MCN, bij mensen thuis en natuurlijk de food festivals en evenementen. Dit jaar hebben we op veel verschillende evenementen gestaan waaronder Big Taste in Groningen, vliegshow Oosterwold, Heech simmer festival, Dynamo Eindhoven, Butterfly beach festival in Heerenveen, Ballonfeesten Joure, Into the Grave Leeuwarden en Glemmer Lemmer. Ik ben er vast nog een aantal vergeten, maar we hebben weer heel wat evenementen op ons portfolio bij mogen schrijven. En de geweldige bruiloften bij de Flinke Farm in Hemelum niet te vergeten natuurlijk.

Naast de caterings zijn wij ook druk bezig geweest met nieuwe dingen. Want wat veel mensen niet weten, is dat we dit jaar zijn begonnen met het verzorgen van de cursisten maaltijden bij Zeilschool de Morra. Elke dag verzorgden wij rond de 150 maaltijden voor de kinderen die op zeilkamp waren bij de Morra. Superleuk om te doen en weer een nieuwe samenwerking waar we heel blij mee zijn!

Toen & Nu
Toen & Nu
Toen & Nu

Nu

Na vele mooie dingen gedaan te hebben deze zomer, kunnen we weer bezig met de komende maanden. Na een groot succes van vorig jaar serveren wij ook dit jaar weer het verrassingsmenu. Daarnaast serveren we ook nog steeds een aangepaste à la carte kaart, maar onze passie ligt bij het verrassingsmenu, het is toch veel leuker om een keer lekker verrast te worden!

Toen & Nu
seizoen

Daarnaast zijn we alweer druk bezig met de planning kerst. Ook hier weer een aantal geweldige gerechten bedacht om te serveren op en rond de feestdagen, maar natuurlijk maken we ook weer onze heerlijke salades en rollades.

Wat ons nu leuk lijkt, is dat jullie ook een gerecht bedenken voor de feestdagen die wij dan serveren in ons restaurant. Dit mag een voorgerecht zijn, een soep, een hoofdgerecht of een dessert. Bedenk iets leuks en laat het ons weten via Facebook via een reactie op dit bericht, zodat wij het leukste en lekkerste gerecht hieruit kunnen kiezen. Je maakt dan kans op een huisgemaakte rollade. Begin november maken wij het gerecht bekend! We verheugen ons op jullie ideeën!