Comfort food…

Er wordt beweert dat comfort food niet bestaat. Nou ik denk daar anders over, ik ben er van overtuigd dat het eten van bakken ijs, dikke hamburgers of nacho’s ons echt wel een stuk beter laat voelen. Het roept namelijk enorm veel emoties op. Comfort food gaat over geuren, geluiden en smaken. Het is rustgevend en hartverwarmend, het is eten waar je blij van wordt. Denk aan oma’s kippensoep!

 

comfort food

Wij proberen ook die emoties los te krijgen bij onze gasten. Dat niet alleen oma dat kan met haar kippensoep maar ook het team van de Mallemok. Om dit te creëren zijn wij back to basic gegaan. Bijvoorbeeld een hamburger zoals een echte hamburger hoort te zijn, niet te veel poes pas maar gewoon goed. Comfort food moet eenvoudig zijn maar van top kwaliteit. De Mallemok onderscheidt zich van andere door echte puur, eerlijke en verse producten te gebruiken met een verhaal.

Want geef nou toe, niet iedereen zit te wachten op een luxe 7 gangen diner met producten waarvan je van de helft niet van weet wat het is. Mensen willen ook wel eens even de stoute schoenen aan trekken en lekker met de handen eten en genieten van spareribs of chicken wings. Maar comfort kan ook gezond zijn een lekkere salade of heerlijk stukje vis. Comfort food is bij iedereen weer anders. Mijn favoriete comfort food is dan ook een heerlijk bord met verse pasta carbonara, wat ik af en toe mag maken voor het personeel om mijn comfort food met het team te delen:).

Wil je genieten van ons comfort food bekijk hier de kaart en kom gezellig langs.